Poszter

Mekkora egy poszter? Amekkorát Ön szeretne. Hol legyen? Reklám egy buszmegállóban, óriás plakát az autópálya mellet vagy egy kreatív kép vagy akár tapéta a szobában. Poszternek hívunk minden olyan terméket amely SRA3 méret felett készül.  Vinyl, tapéta átlátszó ablakfólia ezek mind a poszter fogalmába tartozik, hogy milyen formában szeretné, az már csak az Ön kreativitásán múlik.

 

További termékeink

Naptár

Elfelejtünk egy találkozót, évfordulót, születésnapot az mindig sok kellemetlenséggel jár. Határidőnapló vagy falinaptár segít ezeket a kellemetlenségeket elkerülni. Egyedi fotókkal egy falinaptár kiváló ajándék lehet családtagoknak/céges partnereknek. Igény szerint az Ön számára különleges időpontok megjelenítése a naptárban.

 

Képeslap

A mai világban már sokkal modernebb eszközökkel üzenünk szeretteinknek, azonban pont emiatt váltak a képeslapok manapság sokkal személyesebbé, ha egy képeslapot kapunk biztosan valami különleges üzenetet hordoz magában. Mi pedig ezt a képeslapot egy egyedi képpel/grafikával segítjük még különlegesebbé tenni az Ön számára.